Glideformstøbning

Hurtig og økonomisk attraktiv løsning

Glideformstøbning

Læs om mulighederne her

Glideformstøbning

Læs om effektiviteten her

Glideformstøbning

Teknik, miljø & kvalitet

Galleri

Glideformstøbning

Glideformsstøbning – hurtig og økonomisk attraktiv løsning

Glideformsstøbning er en hurtig og økonomisk attraktiv løsning, når der skal bruges kantsten og andre betonprofiler. De støbes direkte på anvendelsesstedet og placeres i samme arbejdsgang.
Anvendelsesmulighederne inden for bygge- og anlægssektoren er mange – ikke mindst til opgaver i forbindelse med anlæg af veje, vejvedligeholdelse, parkeringsanlæg, byggemodninger og meget mere.
Glideformsstøbning har i de seneste årtier fundet sin internationale udbredelse som en økonomisk, kvalitetsmæssig og miljømæssig attraktiv løsning på f.eks. fortovs- og rabatkantsten.

MANGE FORDELE
Ved glideformsstøbning kan betonprofiler produceres hurtigere, mere præcistog med mindre mandskab end præfabrikerede profiler. Maskinen følger de danske standarder i form og dimensioner og har flere tilpasningsmuligheder for forskellige typer af kantsten.

  • Høj dagsproduktion: 500-800 m kantsten støbt og indbygget på én dag. Det er betydeligt mere, end hvad der er muligt med traditionelle præfabrikerede betonprofiler.
  • Mandskabsbesparende: Glideformsstøberen styres fuldautomatisk og kræver derfor et minimum af mandskab.
  • Miljøvenlig: Udstyret er lydsvagt, hvilket betyder et minimum af støjgener for omgivelserne.
  • Høj kvalitet: Slutresultatet er stærkere end præfabrikerede profiler, bl.a. pga. et lavere vandindhold i betonen.
  • Fleksibilitet: Glideformsstøbningen rummer mange muligheder for at tilpasse form og størrelse til forskellige specifikationer.
  • Lang levetid: Pga. støbe- og indbygningsteknikken holder betonprofilerne længere end præfabrikerede enheder. De er bl.a. mindre udsatte for at blive beskadiget af tunge køretøjer.
  • Præcis indbygning: Glideformsstøberen styres med GPS, og maskinen kan effektivt placere betonprofilerne med få millimeters nøjagtighed
  • Materialet: Beton har vist sig at være et bæredygtigt og yderst slidstærkt materiale med dokumenterede besparelser i CO2 emission i hele produktets livscyklus.
Glideformstøbning in situ - SR-Gruppen

Kontakt os

Er du interesseret i at høre mere om fordelene ved et samarbejde?
Kontakt os for rådgivning og uforpligtende tilbud.

Telefon +45 33 25 55 90

E-mail: sr-gruppen@sr-gruppen.dk

 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Adresse

Fuglesangsalle 14
6600 Vejen

CVR-nr.: 32678505

Følg os